Yalnızca Yamaç Paraşütü Yapanlar Kuşların Nasıl Şarkı Söylediğini Bilirler

Son zamanlarda insanlar yeryüzünden çok sıkılmış olmalılar ki farklı tatlar alabilmek adını hedefini gökyüzüne çevirmişler. Evet, son zamanlarda gökyüzünde süzülmek fikrinin insanlara verdiğio heyecan dolu hisler sayesinde günümüzde ülkemizde birçok alanda yamaç paraşütü sporu gerçekleştirilmektedir.

Ve üstelik bunun için özellikle yapmanız gereken bir masraf ya da hazırlık olmaksızın dilediğiniz güne bizi arayarak rezervasyon sağladığınız takdirde o gün içerisinde imkanlar da uygunsa dilediğiniz anda bir kuş gibi gökyüzünde mavilikler içinde süzüldüğünüze tanık olacaksınız.

Kuşların Şarkılarını Dinleyin

Yalnızca yamaç paraşütü yapanlar kuşların nasıl şarkı söylediğini bilirler. Evet biliyoruz, bu cümle her ne kadar tuhaf gelse de daha önce yamaç paraşütü yapan insanlar tam olarak neyi kastettiğimizi anlayacaklardır. Eğer ilk defa bu deneyimi yaşayacaksanız tahmin edemediğiniz bir yükseklikte tüm alanlar ayaklarınızın altındayken siz o sessizlik anında bir kuş gibi olacaksınız. Şehrin gürültü ve karmaşasından uzak kendinizi ve çevrenizi dinleyebileceğiniz o huzurlu an, hiç unutamayacağınız bir ana dönüşecek.

Korku ve Tereddütleriniz Yaşayacağınız Hazzın Önüne Geçmesin

Eğer yamaç paraşütünü ilk defa yaşayacaksınız, çoğu müşterimizin uçuş sonlarında verdiğini tepkileri sizin de vermeniz olasıdır. Yere indiği ilk anın tepkisiyle duyulan ilk his büyük bir haz ve keyif duygusu olmaktadır. İçinizde oluşan ufak bir korku veya stres havalandığınız an yerini büyük bir keyif duygusuna bırakacaktır. Birkaç dakika önce ayaklarınız yere basıyorken sadece kısa bir süre içerisinde gökyüzünde yavaş yavaş bir sağa bir sola süzüleceksiniz. 

İçinizde oluşan ufak bir korku veya stres havalandığınız an yerini büyük bir keyif duygusuna bırakacaktır.

Bu başta çok tuhaf bir his oluşturacak içinizde ancak verdiğimiz güven teminatının da sayesinde hissettiğiniz tek his büyük bir mutluluk ve huzur olacağından emin olabilirsiniz. Bu güzel anlarınızı video kayıt altına da alarak ilerideki günler adına kendinize bir hatıra bırakabilirsiniz.

Yamaç paraşütü pilotumuzun sizleri bu huzurlu anda rahatsız etmeden paraşütün kontrolünü sağlarken bırakın siz sadece o anın keyfini çıkarın. İniş anına yaklaştığınız için üzüleceğiniz yamaç paraşütü deneyimini yakın bir zamanda tekrar yaşamak isteyeceğinizden ve tekrar başvuracağınızdan eminiz.

Canlı Destek
Canlı Destek
Türkiye Geneli Yamaç Paraşütü Uçuşları
Merhaba !
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?