En Yakın Yamaç Paraşütü Yapılacak Yerler

Kişiler çoğu zaman hayatın karmaşasından, oradan oraya koşuşturmaktan yorulmakta ve sıkılmakta çoğu zaman bir kaçış noktası aramaktadır. Her ne kadar yalnız kalmak kişilere belirli bir alan sunsa da kişilerin artık her alanı kapsaması, yalnız kalacak ortamların da azalmasına sebep olmaktadır. Bundan dolayı artık yamaç paraşütüyle birlikte gökyüzünde yalnız başına kafa dinlemek mümkün! Bireyler bu sayede gereksiz kargaşadan uzaklaşarak ilerleyebilmektedir. En yakın yamaç paraşütü yapılacak yerler konusunda edineceğiniz bilgi sayesinde sizlerde farklı yerlerde çeşitli uçuşlar gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede kendinizi bir an olsun ödüllendirerek yalnız kalmanız, kendi içinize dönmeniz mümkün olabilir.

Bulutlar Sandığınızdan Daha Yakın

Yamaç paraşütü belirli bireyler tarafından yapılabilmektedir. Uçuşları gerçekleştirebilmeniz adına öncelikle hiçbir sağlık probleminizin (kalp hastası, tansiyon, madde bağımlılığı) olmaması gerekmektedir. Bunları karşılayan her birey sonrasında yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirebilmektedir. Bireyler eğitimli değil ve gerekli ekipmanları yoksa eğer bir pilot ya da yamaç paraşütü kulübüne başvurmak zorundadır. Bu kulüpler en yakın yamaç paraşütü yapılacak yerler konusunda kişileri bilgilendirme yapacaktır. Her iki tarafa da uygun alan ve gün konusunda anlaşmalar yapılmaktadır. Belirlenen gün çerçevesinde uçuş alanında buluşan kişiler sonrasında belirli talimatları izleyerek kişilerin uçma istediğini gerçekleştirebilmektedir. İletişim sonrası kulübün izlediği koşullar doğrultusunda uçuşlara kadar olacak sürece neler olacağına dair detaylı bir bilgilendirme alınması mümkündür.

İstanbul ve Çevresinde Yamaç Paraşütü Alanları

Öncelikle bireyler İstanbul içerisinde uçuşlarını gerçekleştirmek adına bu kalabalık şehir içerisinde seçenekleri o kadar da fazla bulunmamaktadır. İstanbul en yakın yamaç paraşütü yapılacak yerler denildiğinde akıllara Ormanlı gelmektedir. Çatalca’da bulunan Ormanlı yeşilliğiyle bireyleri kendine hayran bırakmaktadır. Bunun dışında Şile’de uygun uçuş alanları bulunmaktadır. Şile’nin tatil beldesi de olmasıyla birlikte bireyler hem kendilerine iyi gelecek bir tatil yapılabilirken hem de yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirerek kendine daha keyifli anlar bırakabilmektedir. Bu uçuşların ölümsüzleştirilebilmesi adına profesyonel fotoğraf ve video çekimleri yapılmakta ve bunlar bizler tarafından gerçekleştirilerek sizlere gün içerisinde teslim edilebilmektedir. Bu sayede bu güzel anlara istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz.

Yamaç paraşütü ile kendinizi bir an olsun ödüllendirerek yalnız kalmanız, kendi içinize dönmeniz mümkün olabilir…

İstanbul içerisinde değil ancak çevresinde yapılacak yamaç paraşütü alanları da bulunmaktadır. En yakın yamaç paraşütü yapılacak yerler arasında Yalova başta gelmektedir. Yalova’nın küçük bir nezih şehir olması aynı zamanda bireylerin daha sakin bir zaman geçirmesine olanak sağlamaktadır. Yamaç paraşütü adına birçok uygun alanımız bulunmaktadır. İstanbul’a yakın yerler arasında Bolu’ya tatile gitmişken göle doğru dağdan yapacağınız yamaç paraşütü ile doğa güzelliklerine farklı açılardan bakmanız mümkün olabilmektedir. Bu sayede daha farklı ve güzel anıları da kendinize bırakmanız mümkündür. Bolu dışında şehre yakın yamaç paraşütü uçuş yak

 
Canlı Destek
Canlı Destek
Türkiye Geneli Yamaç Paraşütü Uçuşları
Merhaba !
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?