Sevdiklerinize Uçuş Kartı Hediye Edin

SSevdiklerinize özel günlerinde hediye vermekte zorlanıyorsanız ve eğer bu kişi biraz macera düşkünüyse tam sizin aradığınız bir tipte hediye bulmuş olabilirsiniz. Yamaç paraşütü biraz heyecanı ve uçmaya merakı olan insanlar için en ideal spordur. Bu spor güvenlik çerçevesi altında gerçekleştirilirken sizlerde aynı zamanda sevdiklerinize unutulmaz bir an hediye etmiş olacaksınız. Daha önce yapılan sıradan kutlamaların aksine unutulmayacak bir mekanda, sınır olmaksızın gökyüzünde gerçekleşecek olan bir kutlamaya kim nasıl hayır diyebilir ki?

Sevginizi Pekiştirmenin Zamanı

Bizler oluşumlarımızın başından itibaren belirli şehirlerde başladığımız uçuşlara şuanda birçok şehirde olmak üzere gerçekleştirmekteyiz. Dilediğinde kendisi başvuru yapmış olan kişiler için engel durumu göz etmeksizin bu uçuşları sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Uçuşlarımız normal günlerin yanı sıra evlilik yıl dönümü, doğum günlerinde ya da başka özel günlerde de isteğiniz doğrultusunda sevdiğiniz kişi için de gerçekleştirilmektedir. Bu uçuşlar sırasında alınan haz ve mutluluk sevdiğiniz kişi için unutulmaz bir hediyeye dönüşmektedir. Yeter ki hediye edeceğiniz kişiyi seçin, bizlere ulaşın ve gerekli planlamaları yaptıktan sonra bu güzel günü beraber yaşatalım.

Gökyüzünde Kutlama Yapmak

Yamaç paraşütü uçuş kartını hediye ettiğiniz kişi için, dilediğiniz şekilde bir kutlama gerçekleştirebiliriz. Bize ulaşıp gerekli rezervasyonu sağladığınız takdirde istediğiniz şekilde kutlamayı sağlamaktayız. Dilerseniz uçuş öncesi dilerseniz uçuş sırasında hiç unutamadığı bir anda sevdiğiniz kişi pastasına üfleyebilir ve dileklerini hayallerini gökyüzündeyken tutabilir. Bu her ne kadar uç bir nokta gibi görünse de daha önce bünyemizde yaptığımız çalışmalarda hiç unutulmayacak anlar yaşatarak kişilere en güzel hediye olmuştur.

Sevdiklerinizle en özel ve unutulamayacak hatıralar biriktirmek verebileceğiniz en güzel hediye olacaktır…

Anlaşılan gün içerisinde buluşma sağlandıktan sonra uçuş yapılacak tepelere geçiş sağlanır. Bu tepelere ulaştıktan sonra eğer bireyin haberdar olma durumu varsa gerekli güvenlik tedbirleri alınıp paraşüt yere serildikten sonra mini bir pasta kişinin eline verilebilir. Uçuşu gerçekleştirecek olan yamaç paraşütü pilotu olacağından kişinin de kemerlerle oturduğu yere sabitlenmesinden ötürü bir elinin dolu olması sorun yaramayacaktır. Bir iki adım attıktan sonra ulaşılan o uçsuz bucaksız mavi tarlada yeni yaşına girecek olan birey, hiç unutulmaz bir hediye almış olacaktır.

Canlı Destek
Canlı Destek
Türkiye Geneli Yamaç Paraşütü Uçuşları
Merhaba !
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?