Korkuların Hayallerinden Yüksek Olmasın

İnsanlar sahip oldukları özelliklere göre yaşamında değişik tercihler yapar. Kimileri adrenalin ve maceracı olup aklınıza gelip gelebilecek tüm çılgın aktivitelere kapılırken, kimileri ise daha kendinden güvensiz ve korkulu haliyle çoğu aktiviteyi es geçerler.

Peki sahip olduğunuz bu korkularınız hayatınızda sizi kaç konuda engelledi hiç düşündünüz mü? Merak ettiğiniz belki de hayalini kurduğunuz bir olay korktuğunuz için ya gerçekleşemezse? Gelin birlikte bu korkulara bir dur diyelim ve güvenli bir yamaç paraşütü uçuşunun keyfini çıkaralım.

Yamaç paraşütü yakın yıllar içerisinde yabancı paraşütçülerin Ölüdeniz’ i keşfetmesinden sonra ülkemizde de farklı şehirlerde popüler hale gelmiş bir hava sporudur. Bu olay diğer sporların aksine bambaşka deneyimler sunmaktadır sizlere. Korkularınızı bir kenara bırakarak bu güzel maceraya tanık olmak sizlere unutulmaz anlar yaşatacağına emin olmalısınız. Korkuların hayallerinden yüksekte olmasın, yükseklerde bir kuş gibi süzülerek tüm manzaranın keyfini çıkarmalısın. Kendimize belirlediğimiz bu sloganla korkuları olan kişilere genel konuşmalarımızla içini rahatlatarak uçuşlara hazır hale getirmekteyiz. Ve emin olun korku duyup uçan birçok müşterimiz uçuş sonrasında deneyimlerinden asla pişman olmamışlardır.

Yamaç Paraşütünde Korkunç Olan Durum Nedir?

Aslında bu sorunun cevabı çok çeşitlendirilebilmekle beraber genel olarak insanlarda duyulan korku ortaktır. Akla gelen felaket senaryolarının başında ya paraşüt yırtılırsa ya düşersem ya bir yerime bir zarar gelirse gelmektedir. Öncelikle şunu temin etmeliyiz ki, yamaç paraşütünde yaşanan kaza oranları oldukça düşük bir seviyededir. Yaşanan kazalar da ya yamaç paraşütü pilotunun deneyimsizliğinden ya da gerekli koşulların sağlanmamasından kaynaklanmaktadır.

Daima Yüksek Güvenlik

Ancak bizler sizlere bu hizmeti sunarken son derece dikkatli ve titiz bir şekilde çalışarak sizlere bu güveni de vermeyi hedeflemekteyiz. Şunu bilmelisiniz ki her ne kadar ince de görünse yamaç paraşütünün içinden geçen kalın ipler bulunmaktadır. Bu iplerin bir tanesi yüz elli kiloya kadar ağırlık taşıyabilmektedir. Ayrıca uçuş sırasında kask, kemer, yedek paraşütte bulundurarak tüm önlemlerimizi sağlamaktayız. Oluşabilecek bir kaza durumunda ne yapması gerektiğini bilen eğitmenlerimiz bulunmaktadır. 

Asla unutmayın, cesaretiniz kadar özgürsünüz!

Canlı Destek
Canlı Destek
Türkiye Geneli Yamaç Paraşütü Uçuşları
Merhaba !
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?